This is not here. Re-imagine Yoko Ono

Poques coses se saben de Yoko Ono i del que se’n sap, què és veritat? Sempre hem sentit a dir que ella
va separar els Beatles, però realment, en va tenir la culpa?

L’obra reivindica la figura de l’artista famosa més desconeguda, i ens descobreix a una de les creadores més revolucionàries dels nostres temps. A la vegada, la seva història serveix com a canal per  qüestionar-se qui redacta els fets, qui dictamina qui són els bons i els dolents, des d’Adam i Eva fins a John Lennon i Yoko Ono: qui explica la història? Durant l’espectacle serem testimonis de veure fins on és capaç d’arribar una societat alimentada pel racisme i el masclisme, i com ens influeix aquesta visió a nivell personal.

Aquest és el primer muntatge de la Companyia de Teatre A l’Abordatge!, que aprofita el llenguatge de l’obra artística d’Ono (art conceptual, poesia visual, música, interpretació, performance) per forjar aquest espectacle que parla d’ella però també parla de nosaltres.

En un format no cronològic, l’obra salta de Nova York al Japó, d’un estudi de Londres als camps dels afores de Tokio, i així, anem passant per alguns dels moments claus de la vida de l’artista i anem donant llum a aquest misteri que sempre ha estat Yoko Ono. THIS IS NOT HERE parla també de l’art com a salvació, l’amor, la fama, la resiliència, la revolució antiracista i feminista i, per sobre de tot… el poder de la imaginació.

Us convidem a imaginar amb nosaltres i a descobrir el relat fins ara mai explicat.

Tags:

Data

08 maig 2022

Hora

19:00

Preu

A partir de 6 €

Entrades

Comprar entrades

Localització

Teatre Círcol Catòlic
Categoria

Organitzador

PlaTeaJOVE
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.